A.L.T.®

”Et smil påvirker blodcirkulationen og giver en følelse af lykke”

Med A.L.T.® arbejdes der med blide dybe bindevævsteknikker på det underliggende bindevæv samt de knap 100 forskellige muskler i ansigtet, hovedbund, på hals og i nakken.

Livet efterlader sine spor i ansigtet

”Stivnet” væv eller ”stoneface”, livet igennem udsættes vi for fysiske traumer, psykiske belastninger som stress, sorg, vrede, irritation samt vind og vejr. Alt sammen med til at sætte sine spor i ansigtet.

Put on a Happy face

-eller bid det i dig – A.L.T.® giver en øget bevægelighed, øget blodtilførsel til bl.a. øjets muskler, munden, næsen, kinderne og panden – bare for at nævne nogle. Vævet bliver blødere og kollagenet (der hjælper ansigtets muskulatur til at få sin naturlige fylde) aktiveres.

Med A.L.T.® vil man opleve at blive helt afspændt i ansigtet. Man får et åbent og imødekommende ansigtsudtryk. Rynkerne bliver glattet ud og huden bliver glat og ren.

Når der arbejdes i ansigtet med A.L.T.® påvirker man 5. og 7. kranienerve.
7. Kranienerve – N. Facialis – går til bl.a. ansigtsmusklerne. Den udløber fra hjernestammen, hvor den har direkte forbindelse til V,IX, X og XI kranienerve. Det forklarer hvorfor A.L.T.® ikke bare er ansigtsløftning men så meget mere. Det påvirker hele vores krop, og er derfor genialt til folk der er gået ned med stress, som ofte oplever fornyet livsmod og energi.
Mange beskriver at de får utrolig velvære i hele kroppen, en forbedre fordøjelse, mere afslappet, et øget overskud og bedre vejrtrækning.

”Et smil på ansigtet, kan påvirke vores følelse på en positiv måde ved at øge mængden af neurotransmitter, serotonin, i hjernen“ – Stanley Rosenberg

Behandlingen

Behandlingen består af 6 individuelle behandlinger af 1 times varighed. Hver behandling bruges forskellige teknikker til forskellige dele af ansigtet.