A.L.T.®

”Et smil påvirker blodcirkulationen og giver en følelse af lykke”

Behandlingen

I A.L.T.® arbejdes der med blide dybe bindevævsteknikker på det underliggende bindevæv samt de knap 100 forskellige muskler i ansigtet, hovedbund, på hals og i nakken. Behandlingen består af 6 individuelle behandlinger af 1 times varighed.

Man ligger på ryggen på briksen, og får et tæppe over sig.

Livet efterlader sine spor i ansigtet

”Stivnet” væv eller ”stoneface”, livet igennem udsættes vi for fysiske traumer, psykiske belastninger som stress, sorg, vrede, irritation, vind og vejr, samt medicin der er med til at gøre bindevævet stift.

Alt sammen med til at sætte sine spor i ansigtet.

Put on a Happy face

– eller bid det i dig , A.L.T.® giver en øget bevægelighed, øget blodtilførsel til bl.a. øjets muskler, munden, næsen, kinderne og panden – bare for at nævne nogle. Vævet bliver blødere og kollagenet (der hjælper ansigtets muskulatur til at få sin naturlige fylde) aktiveres.

Med A.L.T.® vil man opleve at blive helt afspændt i ansigtet. Man får et åbent og imødekommende ansigtsudtryk. Rynkerne bliver glattet ud og huden bliver spændstig og ren og livlig.

Når der arbejdes i ansigtet med A.L.T.® påvirker man bl.a. 5. og 7. kranienerve.

5. Kranienerve – N. Trigeminus er en både sensorisk og motorisk nerve. Den har 3 grene, en til panden, overkæbe og underkæbe. Det forreste af tungen, samt tyggefunktionen, vores dura (hinden der omkranser nervesystem i rygmarven, og rundt hjernen – central nervesystem).
7. Kranienerve – N. Facialis – går til bl.a. ansigtsmusklerne. Den udløber fra hjernestammen, hvor den har direkte forbindelse til flere kranienerver. Det forklarer hvorfor A.L.T.® ikke bare er ansigtsløftning men så meget mere. Det påvirker hele vores krop, og er derfor genialt til folk der er gået ned med stress, som ofte vil opleve fornyet livsmod og energi efter en A.L.T.® behandling.
Mange beskriver at de får utrolig velvære i hele kroppen, en forbedre fordøjelse, mere afslappet, et øget overskud og bedre vejrtrækning.

”Et smil på ansigtet, kan påvirke vores følelse på en positiv måde ved at øge mængden af neurotransmitter, serotonin, i hjernen“ – Stanley Rosenberg