Velkommen til Klinik for krop og velvære.

Jeg hedder Karina Remming og er 48 år. Jeg er Kranio Sakral Terapeut og Zoneterapeut, med efteruddannelse i organmassage og A.L.T. -Ansigtsløftningsteknik.

Jeg tror på den blide tilgang til kroppen. Jeg har dyb respekt for kroppen og det enkelte individ, derfor arbejder jeg på at finde den enkeltes egne ressourcer til helbredelse. Vores krop er intelligent og den ved godt hvor den skal hen. Kroppen kender sin optimale holdning, og med hjælp af blid guidens finder kroppen helingen og vejen til bedring.

Jeg har dog ikke altid arbejdet som terapeut, tidligere har jeg været marketing ansvarlig i flere forskellige virksomheder og rejst en del. I sommeren 2013 fik jeg endelig muligheden for at forfølge min drøm om at blive kropsbehandler, og jeg gik med det samme igang med at uddanne mig til Kranio Sakral – og Zoneterapeut.

Jeg tog eksamen i grunduddannelsen Kranio Sakral Terapi ved Stanley Rosenberg Instututtet i august 2014 – læs mere under menupunktet Kranio Sakral Terapi.

Januar 2015 afsluttede jeg eksamen fra Naturmedicinsk Kursuscenter – nu At Work, hvor jeg har læst til Zoneterapeut.

Og endelig blev jeg færdig med den sidste eksamen i juni 2016 i Anatomi, Fysiologi og sygdomslære på Ole Købkes skole – og det har været vanvittig spændende.

I december 2017 gik jeg til eksamen i den videregående Kranio Sakral uddannelse hos Fulcrum Institue og bestod. Her bliver man uddannet i meget specifikke og dybdegående teknikker. Og det er bare en fantastisk rejse, jeg har nydt hvert et øjeblik.

I efteråret 2017 tog jeg endvidere organmassageuddannelsen hos Fulcrum Institute og forår 2018 tog jeg A.l.T. uddannelsen samme sted.

I maj 2017 tog jeg kst til børn og voksne med særlige behov. herunder diagnoser som ADHD og autisme, men også folk med indlæringsudfordringer, koncentrationsbesvær og andre udfordringer.

Jeg er RAP godkendt, hvilket vil sige Registret Alternativ Behandler, som er statens ‘kvalitetssikrings-stempel’ til alternativ sundhedspersonale.

Minumum en gang om måneden mødes jeg med flere af mine kollegaer hvor vi udveksler cases, erfaringer og behandlinger og øver teknikker – dette er yderst gavnligt, da man får mulighed for at spare fagligt med andre kranio-sakral terapeuter.

Jeg sidder i bestyrelsen i vores brancheforening “Kranio sakral og kropsterapi Danmark” – læs mere på foreningens hjemmeside kraniodanmark.dk

Og som noget helt nyt skal jeg til næste år undervise i kranio sakral terapi til børn. Det bliver så sjovt og jeg glæder mig meget.