Lykken for mig er, at jeg kan få lov til at hjælpe mine klienter til at få det bedre. De fleste er rigtig glade når de går herfra, og her er hvad nogle af dem siger.
Tak til mine klienter fordi I vil dele jeres erfaringer.

Vi kom til Karina med vores lille søn på dengang 8 uger, da han var meget ked af det om aftenen pga. maveproblemer. Vi havde været hos kiropraktor flere gange og blev der igennem anbefalet Karina.
Allerede efter første behandling med zoneterapi kunne vi mærke bedring, og efter anden behandling fik vi faktisk helt styr på maven og dermed nogle rolige aftener. Desuden hjalp Karina med at rette lidt på vores søns “bananform” ved hjælp af kranio sakral terapi.

Jeg ved ærlig talt ikke, hvad vi skulle have gjort uden behandlingerne hos Karina. Vi har fået en fantastisk glad dreng, og vil i fremtiden ikke tøve med at vende tilbage til Karina, hvis han får problemer med maven eller andet. ¨

Kærlige hilsner fra Nicoline og Sander

Karina af ❤️ tak for at du har formået at fjerne den smerte jeg har haft i min iskiasnerve on/off i flere år.¨
Susanne Kaas – 37 år

Solveig på 85 år kom til mig, for at få zoneterapi mod sin slidgigt i skuldrene. En øm fod – som forhindrede hende i raske gåture, og et ømt skinneben.
Solveig skulle også rigtig ofte tømme blæren – 4 gange om natten måtte hun op, og dagen skulle planlægges efter toiletadgang.

Nu har Solveig fået 4 behandlinger med zoneterapi, og smerterne i skuldrer er aftaget kraftigt, ømhed i fod og skinneben er væk. Og nu skal Solveig op bare 2 gange om natten, og behøver ikke at bekymre sig i dagtimerne for adgang til toilet.

Godt gået Solveig – tak fordi jeg må dele din erfaring.

Helt helt fantastisk. Jeg kan kun give 5 stjerner – desværre – for Karina fortjener laaangt flere – nu tror jeg på et liv uden migræne!!’

Pernille M. Pedersen, Sorø

Igen har Karina gjort det!!! Ældste søn havde ondt skulderen (han er bueskytte på eliteplan), og stod for at skulle til konkurrence. 3 dages behandling med laserterapi, efterfulgt af behandling med is – Suppleret med en KST behandling – underværket skete: smerterne forsvandt.
Det er bare så imponerende!!!¨

Mette Pedersen, Sorø

Da jeg første gang mødte Karina, tænkte jeg at hun var alt for sød til at kunne få mig og min krop til at hænge sammen. Jeg tog helt fejl! På sin egen søde facon, får hun min krop til at slappe af på lige præcis den måde hun beder den om. Hun er en kæmpe inspiration. Hendes interesse entusiasme, gode humør og dejlige smil er virkelig smittende og jeg føler mig i så trygge hænder og følger hendes råd og vejledning. Karinas behandling har fået mig til at for første gang i mit lange liv at trække vejret helt ned i maven og dermed få så meget mere energi i mit liv. Så tak – der er en ulempe: man bliver totalt afhængig!”

Traudi Palsbøll, Østerbro 55 år

Jeg er taknemmelig helt ind i hjertet efter besøg hos Karina med mine 2 drenge – Noah 4 år og Lukas 1 år ❤️❤️ Børnehave og dagplejemor har påpeget at drengene havde dårlig balance (begge har været gennem flere behandlinger hos kiropraktor). Efter besøg hopper Noah op på cykel og løbecykel, klatrer på ting og i det hele taget ændret sig (drøner afsted uden os/prøver bare nye ting). Det skal siges, at Noah er HSP (særlig sensitiv) og har altid holdt os i hånden og nægtet alt nyt… Så en hel ny og nysgerrig dreng. Lukas er stabil på benene nu, hopper og går selv forlæns ned af trapper. Desuden vælter ordene frem nu og han er nysgerrig på at lære alle ord. Inden vi kom hos Karina kunne han sige far, hej og be-om. ☺️

Jeg kan på det varmeste anbefale, at børn med udfordringer på balancen/sprogcentret kigger forbi Karina… Hun har gjort underværker for mine drenge ❤️❤️ Noah plejer aldrig at tale til “fremmed”. Han snakkede løs med det samme han trådte ind af døren og det var tydeligt at se, at Karina skabte “tillid i relationen” for første sekund, hvilket var grunden til, at Noah bare snakkede løs.
TAK AF HJERTET… For din hjælp ❤️❤️ ¨

Anita Mary Gliczynski Kristensen (drengene fik hver 3 behandlinger)

Jeg kan kun anbefale en tur hen forbi Karina. Hun har magiske hænder – hvor andre gav op over for mine 2 diskusprolapser i nakken med slidgigt sammesteds, har Karina gjort underværker!!! Jeg kan stærkt anbefale Karina!!!’

Mette B. Petersen, (Smerter fra diskusprolaps der stråler fra nakke ud i arm, smertefri efter 4 behandlinger)

Fantastisk behandling der hjalp mig efter en krads omgang influenza og lungebetændelse. Karina Remming arbejdede intenst på at bedre mit immunforsvar, og jeg følte jeg var i gode professionelle hænder.¨

Tina Friis Hansen (Slem vinterforkølelse med gentagne penicillin-kurer)

Jeg tror virkelig du har sat gang i nogle ting under din behandling, der er sket rigtig meget godt siden. Det er som om en ‘prop’ der har siddet fast for min blodtilførsel er blevet fjernet. I dag kunne jeg virkelig mærke varmen i kroppen under massagen (hos anden terapeut,red) – og DET er meget længe siden at det er sket. Jeg kan faktisk ikke huske hvor længe siden det er – det er nok mere end et år siden. Min massør bemærker også at hun ikke skal ase og mase så meget med mig mere, og siger til mig at vi vidst endelig er nået det stadie hvor jeg bare kan nyde det. Lidt småting hist og pist, men noget der kan holdes i ave, så det er jo mildest talt fantastisk”

Heidi Carlslund Nielsen Og det var blot efter en gang kranioSakral Terapi!!!

Jane Rasmussen fra Dronningmølle kom til mig med meget voldsomme hovedpiner og nakkespændinger. Smerten var et par gange så voldsom at hun måtte køre på skadestuen. Jane blev siden undersøgt, og man kunne konkludere at hun lider af trigenimus neuralgi (nerve til ansigtet er ”klemt/irreteret”). Hvilket forklare den brændende, svigende smerte i ansigtet. Men ellers ingen forklaringer på de voldsomme hovedpiner.

Efter 4 behandlinger med Kranio-Sakral terapi har Jane det helt fantastisk, og behøver ikke behandlinger mere. Jeg er dybt taknemmelig over at kunne hjælpe. Og tak til Jane fordi jeg får lov at dele hendes historie.